Over ons

P&P Projects B.V.

P&P Projects is specialist in promotionele producten. Vanuit Groningen levert P&P relatiegeschenken die u dagelijks in uw omgeving tegenkomt. Ons grote en steeds vaker duurzaam geproduceerde assortiment sluit aan bij de meest uiteenlopende klanten: van groot tot klein, van regionaal tot internationaal en van profit tot non-profit. In Groningen beschikken wij over een showroom waar je (op afspraak) van harte welkom bent om een kijkje te nemen.

Wij streven er naar om middels een goed advies functionele en creatieve promotionele producten te leveren aan onze klanten. Producten van goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. De klant staat bij ons centraal en wij streven naar een langdurige samenwerking met onze klanten. Wij geloven in expertise, service en betrouwbaarheid.

P&P probeert steeds duurzamer te werken als organisatie en streeft er naar om een steeds groter deel van haar omzet te behalen door de verkoop van duurzame producten. Bekijk voor een uitgebreid assortiment aan duurzame producten ook eens onze website www.greenpremium.nl.